Friday, January 31, 2014

ဂ်ဳံ၏ က်န္းမာေရး အက်ဳိးေက်းဇူးမ်ား


 
ဂ်ဳံ၏ က်န္းမာေရး အက်ဳိးေက်းဇူးမ်ား အခြံခၽြတ္ မထားတဲ့ ဂ်ဳံနဲ႔ လုပ္ထားတဲ့ ေပါင္မုန္႔၊ ေခါက္ဆြဲ၊ ဘီစကြတ္ မုန္႔နဲ႔ ကြတ္ကီးမုန္႔ ေတြမွာ ဗီတာမင္ B1၊ B2၊ B3၊ ဗီတာမင္အီး၊ ေဖာလစ္အက္စစ္၊ ကယ္လ္စီယမ္၊ ေဖာ့စ္ဖရပ္စ္၊ ဇင့္၊ ေၾကးနီ၊ သံဓာတ္နဲ႔ အမွ်င္ဓာတ္တို႔ ပါဝင္ပါတယ္။ အခြံခၽြတ္ထားတဲ့ ဂ်ဳံနဲ႔လုပ္ထားတဲ့ အစားအစာေတြမွာေတာ့ ဒီအာဟာရဓာတ္ေတြရဲ႕ တစ္ဝက္ေက်ာ္က ဆံုး႐ႈံးသြားတာကို ေတြ႕ရပါတယ္။ ဒါေၾကာင့္ သင့္က်န္းမာေရးအတြက္ (၁၀၀ ရာခိုင္ႏႈန္း အခြံခၽြတ္မထားတဲ့) ဂ်ဳံေစ့နဲ႔လုပ္ထားတဲ့ အစားအစာမ်ဳိးကို စားေပးသင့္ပါတယ္။