Tuesday, January 29, 2013

စအို ေမွ်ာ့ ၀င္လွ်င္

ေလာက္ေသပင္
၁။ စအို ေမွ်ာ့ ၀င္ကာ ေရာဂါ အတြက္ ေလာက္ေသရြက္ ၊ ၾကြက္နား ေပါင္းရြက္၊ ၾကက္ေမြး(ၾကက္ေတာင္ မွ အေမြး) ၎ ၃ ပါး ဆတူ စု၍ ျပဳတ္ၿပီး အေငြ႔ကို
 ေခၽြးေအာင္း သကဲ့သို႔ အိုးေပၚတြင္ ထိုင္ၿပီး အခိုး အေငြ႔ မ်ား အျခား သို႔ မထြက္ ႏိုင္ရန္ ခါးေအာက္ပိုင္း ႏွင့္ အိုးကို ပါ အ၀တ္ထူ ထူ ရစ္ပတ္၍ အေငြ႔ မိႈင္း ခံပါက ေမွ်ာ့မ်ား အေကာင္ လိုက္ေသာ္ လည္းေကာင္း၊ ေၾကျပဳတ္၍ ေသာ္
လည္းေကာင္း က်လာေစ ၏ ။ ေလာက္ေသရြက္ ႏွင့္ ၾကြက္နားေပါင္း ဆတူျပဳတ္ ၍ လက္ဖက္ရည္ ၾကမ္းပန္းကန္လံုး ႏွင့္လည္း ခပ္ပူပူ ေသာက္ေပးရ ၏။

No comments: