Tuesday, January 8, 2013
ကန္စြန္းရိုးနီ
အသံုးျပဳပံု-
အရြက္
၁ ။ ကန္စြန္းရြက္ရည္ကို မီးေလာင္နာ ၊ ေရငတ္နာ ၊ ဆီးႏွင့္ ပတ္သက္သည့္ အဖ်ားေရာဂါမ်ားေပ်ာက္ရန္အတြက္လည္းေကာင္း၊ အဆိပ္အေတာက္ ေျပေစရန္အတြက္လည္းေကာင္း သံုး၏။
၂ ။ အရြက္ကို ဟင္းခ်က္ စားေသာ္ ေသြး၀မ္းေရာဂါ ေပ်ာက္၏ ။
၃ ။ ဆီးအိမ္တြင္ ဆီးရွိပါလ်က္ ဆီးမထြက္ျခင္းႏွင့္ ဓမၼတာလြန္ျခင္း ေရာဂါအတြက္ ကန္စြန္းရြက္ကို ဘူးရြက္ မန္က်ည္းရြက္တို႔ႏွင့္ အမွ်ႀကိတ္၍ ဆန္မႈန္႔ညက္ႏွင္ ေဖ်ာ္ၿပီး ဆီးခံုေပၚတင္ထားပါက ၁၅ မိနစ္အတြင္း ဆီးက်ဆင္း၏ ။ ဓမၼတာလြန္ျခင္းလည္း ရပ္တန္႔ေစ၏ ။
၄ ။ ကန္စြန္းရြက္ကို ျပဳတ္ေသာက္ပါက ရင္ျပည့္၀မ္းက် ေရာဂါ ေပ်ာက္၏ ။
၅ ။ ကန္စြန္းရြက္ကို ထန္းလ်က္ မန္က်ည္းမွည့္ႏွင့္ ဆားထည့္၍ က်ိဳေသာက္က ဆီးေက်ာက္တည္ျခင္းႏွင္တကြ ဆီးေရာဂါ ဟူသမွ် ေပ်ာက္၏ ။
၆ ။ ငန္းမန္းရွိေသာအနာကို ဘူးရြက္မ်ားႏွင့္ ေရာစပ္၍ ေရစိမ္ၿပီး အနာကို ဆြတ္လိမ္းျခင္းအားျဖင့္ ငန္းမန္းက်ေစႏိုင္၏ ။
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment